Vad händer på Väla?
Vinn allt för sommaren!

Sommaren är snart här och vi på Väla vill göra den extra magisk för en av er! En lycklig vinnare får en fullpackad kundvagn med produkter för en fantastisk sommar! Tävlar gör du på Välas Instagram och tävlingen pågår till och med den 31 maj. Lycka till!

Läs mer här
Vad händer på Väla?
Ny vegansk restaurang

Väla har fått en ny kulinarisk upplevelse. Hos Chay Vegan kan du uppleva vegansk mat på asiatiskt vis. Restaurangen strävar efter att erbjuda smaker från olika delar av Asien i deras egen vegetariska tolkning. Kom förbi och smaka!

Vad händer på Väla?
Träffa tigern Teo

Den 18-19 maj kommer tigern Teo och hälsar på vid lekplatsen klockan 12.00, 13.30, 15.00 och 16.30. Nordic Wellness är på plats och kör dans med alla barn. Passa även på att rita av tigern Teo med chans att vinna en gratis, valfri barnkurs till hösten. Missa inte hinderbanan! 

Vad händer på Väla?
Upptäck design och formgivning

Nu har Designtorget slagit upp dörrarna till sin nya butik på Väla. Butiken är en destination för dig som vill handla inredning till hemmet eller hitta perfekta gå bort-presenter. Här samlas designklassiker med ny spännande formgivning. Välkommen!

Det senaste från våra butiker

    Ladda fler nyheter